SUPERWEEKEND

START: 20 MARS KL. 10:00
OBS: LÅNG LEVERANSTID UNDER OCH EFTER SUPERWEEKEND!

 

Vår webbshop kommer att stängas den 19 mars för att sedan öppna upp för SUPERWEEKEND den 20 mars kl 10:00.

Vi skulle vilja påminna er om att detta är dagar då vi har extrapris på tidigare kollektioner. Det är ibland inte så många artiklar och det är inte alltid alla storlekar och färger som finns. Detta beror helt på vad som finns kvar på vårt lager.

 

Kolla din mejl efter orderbekräftelsen. Ligger den inte i inkorgen så ber vi dig att kolla skräpposten. Vid högt ordertryck kan det ta ett tag innan du får din orderbekräftelse. Du kan även logga in på ditt kundkonto med samma mejl som du använde vid orderläggningen för att se din order. 

Du loggar in bredvid kassaikonen uppe till höger i webbshoppen, skriv in din mejl och vi skickar ut en kod för att du ska logga in. När du har loggat in ser du din order och orderstatus. Ett tips är även att logga in på ditt kundkonto för att det ska gå snabbare vid utcheckningen. Om din order inte finns under ditt kundkonto eller på Klarna så har du inte checkat ut hela vägen.
Era varor är bokade när du har checkat ut och betalat din order.


Vi vill också uppmärksamma er att leveranstiden under SUPERWEEKEND är längre än tidigare. Vi jobbar extra hårt under denna period för att du ska få din order så snabbt som möjligt. Du får dock räkna med leveranstid upp till 2-3 veckor. Beror på hur många som har beställt före dig.

Vi kan inte ändra din order i efterhand. Om du vill byta storlek eller ta bort en vara så är detta inte möjligt. Har du köpt fel storlek så kan du returnera din vara när den kommer hem till dig och göra en ny beställning. Du har full returrätt på ditt köp under 14 dagar. Se vår frakt och retur sida för att veta mer.

Vi kan tyvärr inte samleverera om du lagt flera ordrar.

Om du bor i närheten kan du alltid hämta din order på vårt lager. Du kommer då få ett mejl när din order är packad och redo att hämta. Kom ihåg att hämta din påse så snart som möjligt.

Vi hoppas ni blir nöjda med det ni beställt!
/Lindberg