SUPERWEEKEND

SUPERWEEKEND

START: 22 SEPTEMBER KL. 10:00
OBS: LÅNG LEVERANSTID UNDER OCH EFTER SUPERWEEKEND!

 

Vår webbshop kommer att stängas den 20 september för att sedan öppna upp för SUPERWEEKEND den 22 september kl 10:00.

Vi skulle vilja påminna er om att detta är dagar då vi har extra pris på tidigare kollektioner. Det är ibland inte så många artiklar och det är inte alltid alla storlekar och färger som finns. Detta beror helt på vad som finns kvar på vårt lager.

Det är först till kvarn som gäller. Era varor är bokade när du har checkat ut och betalat din order.

Ibland kan det hända att vi har lagersaldofel, vi vill be om ursäkt för detta i förväg. Om detta skulle vara fallet på din order så kommer vi meddela dig på mejl när vi packar din ordern samt vilken vara du inte kommer få. Igen, detta är vi så ledsen för om det skulle hända dig. Vi gör allt för att det inte ska hända under dessa dagar.

Kolla din mejl efter orderbekräftelsen. Ligger den inte i inkorgen så ber vi dig att kolla skräpposten. Vid högt ordertryck kan det ta ett tag innan du får din orderbekräftelse. Men om du inte ser din orderbekräftelse någonstans och den inte finns med på Klarna så kan du alltid ringa oss (0271-21500) och kolla om ordern har kommit in till oss.

Vi vill också uppmärksamma er att leveranstiden under SUPERWEEKEND är längre än tidigare. Vi jobbar extra hårt under denna period för att du ska få din order så snabbt som möjligt. Du får dock räkna med leveranstid upp till 2-4 veckor. Beror på hur många som har beställt före dig.

Vi kan inte ändra din order i efterhand. Om du vill byta storlek eller ta bort en vara så är detta inte möjligt. Har du köpt fel storlek så kan du returnera din vara när den kommer hem till dig och göra en ny beställning. Du har full returrätt på ditt köp under 14 dagar. Se vår frakt och retur sida för att veta mer.

Vi kan tyvärr inte samleverera om du lagt flera ordrar.

Om du bor i närheten kan du alltid hämta din order på vårt lager. Du kommer då få ett mejl när din order är packad och redo att hämta. Kom ihåg att hämta din påse så snart som möjligt. Vänta utanför om det blir kö till hämtning av varorna.

Vi hoppas ni blir nöjda med det ni beställt!
/Lindberg