Frågor under Superweekend

Kan jag ändra min order? Lägga till eller ta bort?
Om du vill byta storlek eller ta bort en vara på din redan lagda order så är detta inte möjligt. Har du köpt fel storlek så kan du göra en ny beställning och returnera din vara när den kommer hem till dig
Om du vill ta bort hela ordern går detta bra, skicka då till hello@lindbergsweden.se så tidigt som möjligt så vi inte hinner skicka ordern.
Jag har inte fått orderbekräftelsen
Ligger den inte i inkorgen så ber vi dig att kolla skräpposten. Du kan även logga in på ditt kundkonto i vår webbshop med samma mejl som du använde vid orderläggningen för att se din order. Hittar du inte din order på mejl, kundkonto eller på Klarna har din order förmodligen inte gått igenom. Kontakta oss på hello@lindbergsweden.se om du är osäker.
Jag har lagt flera ordrar, kan ni samfrakta?
Tyvärr går det inte att samfrakta flera ordrar. På grund av orderantalet som kommer in dessa dagar kan vi inte leta upp flera ordrar. Vi vill också se till att vi packar varje order i turordning för att det ska bli så rättvist som möjligt till alla kunder.
Jag har angivit fel adress/telefonnummer på min order
Hör av dig till oss så tidigt som möjligt om du misstänker att du har angivit fel adress eller telefonnummer. Vi måste hinna ändra detta innan ordern skickas från oss. Kontakta oss på hello@lindbergsweden.se