NYHET

Vinterkollektionen 2023

Antarctic

Den nya serien Antarctic kommer i 3 färger: Black, Blue och Beige. När vi designade denna serie var hållbarheten en topprioritet. Vårt mål var att göra en tuffare modell med möjlighet att ha flera färgpartier och mönster. Antarctic är designad med noggrannhet i varje detalj genom hela serien.

Colden

Colden har funnits hos oss i många säsonger och tanken när vi designade den var att göra den med en tidlös design som kommer fungera i många år. Colden kommer med två nya färger som heter Cayenne och Mint Green. Färgerna som är kvar från förra säsongen är Black, Green, Dry Rose, Greige och Dark Teal.

Anorak

Anorak serien kommer med den nya färgen Walnut och era favoritfärger från förra säsongen finns kvar i Potato, Olive och Dusty Mauve. Den är vår första serie i anorakmodell och uppskattades väldigt mycket av er.

Lofoten

Serien Lofoten kommer i 3 nya färger: Dusty Mauve, Latte och Orion Blue. Vi har kvar färgen Brown från förra säsongen. När vi designade serien var fokuset att göra en "snällare" serie, med lugna och jordnära färger som passar alla.

Keb

Serien Keb kommer i 3 nya färger Black, Beige och Blush. Färgen Goblin Blue är kvar från förra året. Med denna serie ville vi ha större svarta partier men även låta färgen komma fram tydligt. Vi tog lite mer vågade färger som sticker ut mer i denna serie.

Alla nyheter för vintern 2023