Sneak Peek
Vårkollektionen 2022

Skaljacka för tjejer med volang och funktioner

Luna Jacket

Luna skaljacka är ett perfekt lager 3-plagg som skyddar mot både vind och vatten. Den är lätt att torka av och går att komplettera med ett värmande mellanlager vid kallare dagar. En till nyhet är pannbandet Vansbro som kommer i massor av härliga färger.

Regnkläder med coolt dinosauriemönster

LEKHYTTAN RAIN SET FLEECE

Lekhyttan regnset med fleecefoder är perfekt för regniga, slaskiga dagar och håller ditt barn torr och varm. Den kommer i 4 olika färger. Här ser vi det coola mönstret med dinosaurier.

Lingbo Jacket

En av storsäljarna Lingbo kommer med 3 nya färger och lagerpåfyllning på 3 av våra populära färger. Lingbo skaljacka är ett perfekt lager 3-plagg som skyddar mot både vind och vatten.

Regnkläder till pojk. Coolt mönster fin blå färg

FORSHEM RAIN SET

Gå på upptäcksfärd trots regn och slask med Forshem regnset! Jackan och byxan är ofodrad och du kan lätt jobba med "lager-på-lager" beroende på temperatur.

Explorer pants

Explorer är en slitstark, smidig byxa med stretchigt material på knä och rumpa för ökad smidighet. Den andas bra vilket gör att fukt inte kyler ner kroppen och är helt vattentät tack vare tejpade sömmar.

Friluftskläder till dam och herr. Tjockare material för höst och vår med snygga färger

Explorer serien för vuxna

ÄNTLIGEN!! Släpper vi Explorer serien för dam och herr med många olika färger. Byxorna är fodrade och är perfekt för kallare temperaturer. Serien är vattentät och har en bra andningsförmåga.

GET THE LOOK

SNEAK PEEK
Sommarkollektionen 2022

Solskydds keps med dinosaurier

Riley sun cap

Kepsen Riley är tunn, mjuk och skyddar bra mot solens strålar. Det går att justera den bak med en dragsko för bästa passform. Kommer i både keps och hatt. Den har en solskyddsfaktor på 30+.

Bikini med volang blommigt mönster

Allie Bikini

Bikini med volanger och axelband som bildar ett kryss i ryggen. Toppen har också smockdetaljer bak. Helfodrad fram i både topp och trosa. Bikinin har en solskyddsfaktor på 50+.

Solskyddskläder för barn, Leopardmönster och tigermönster SPF50

TROPICAL SUIT

Tropical har solskyddsfaktor 50+ och en dragkedja fram som gör det lätt att komma i och ur. Den är tillverkad i ett välventilerande och snabbtorkande material och har platta sömmar som inte skaver.

Badshort SPF50 för barn leopardmönster

CONGO TRUNKS

Congo solskyddsshorts är tillverkad i ett välventilerande och snabbtorkande material med en solskyddsfaktor 50+.

POPPY BABY SWIM DIAPER

Poppy är en söt badblöjbyxa med volanger i bak. Tyget har solskyddfaktor 50+. Insidan har "blöjfunktion" för att undvika läckage. Elastisk benöppning och knytband i midjan.

Allie Bikini

Bikini med volanger och axelband som bildar ett kryss i ryggen. Toppen har också smockdetaljer bak. Helfodrad fram i både topp och trosa. Finns i matchande blöjbadbyxa.

Matchande badkläder till barn leopardmönster och fina färger. Blöjbadbyxor och bikini

Joanna Bikini

Bikini med extra tyg över axlarna för att skydda mot solens strålar. Den är fodrad fram på både topp och trosa. Materialet har solskyddsfaktor 50+.

Solskyddsdress solskyddskläder med matchande keps i leopardmönster

PACIFIC SUIT

Solskyddsdräkten Pacific har långa ärmar och ben, solskyddsfaktor 50+ och en dragkedja fram som gör det lätt att komma i och ur. Den är tillverkad i ett välventilerande och snabbtorkande material och har platta sömmar som inte skaver. Dragkedjan är skyddad på baksidan med extra tyg.

Solskyddskläder till baby med en leopardkeps. Lila rosa färg

MONACO SUIT

Skydda ditt barn mot solens strålar! Monaco Suit är en dräkt med långa ärmar och ben, solskyddsfaktor 50+ och har en dragkedja fram som gör det lätt att komma i och ur. Den är tillverkad i ett välventilerande och snabbtorkande material och har platta sömmar som inte skaver. Dragkedjan är skyddad på baksidan med extra tyg.