Skor

Lindberg lanserar skor!

Hösten 2023 kom vår allra första sko ut på marknaden; vinterskon ”Arctic”. Ett stort steg(!) för oss, i en helt ny kategori. Har ni haft chans att bekanta er med skon än? Om inte, väntar en påfyllning under hösten 2024, dessutom med flera förbättringar tack vare er och våra kunders värdefulla önskemål och feedbacks.

Är det något vi strävar efter så är det en hållbar och tålig kvalité på våra produkter. Inför hösten -24 har ”Arctic” fått en uppgradering på tå-partiet fram, där förstärkningamaterialet bytts ut mot ett slittåligt i PU. Vi har också ändrat materialet på de dekorativa sömmar mot ett mer tåligt sådant samt ändrat konstruktionen på kardborreslejfen för att minimera så mycket slitage som möjligt. Dessutom har de elastiska banden som sitter fram på skon har fästs på ett ännu lite smartare sätt.

I övrigt behåller vi såklart samma funktionella egenskaper som tidigare och är det något vi fått höra under säsongen som gått så är det att de hållit värmen över förväntan i de kallaste klimaten.

Inför våren/sommaren 2025 släpper vi flera skonyheter!

”Prime Active Sneakers” - Vattentäta, superlätta sneakers i två olika färger. Dessa har samma slittåliga material framme vid tån som vi uppdaterat vinterskon med, en mjuk, dämpande yttersula, justerbar kardborre och elastiska band på ovansidan för att den enkelt ska kunna tas av/på och sitta så bra som möjligt på foten.

”Våghals Rubber Boot” och ”Sjövild Rubber Boot” - Ofodrade gummistövlar som är tillverkade i ett PVC-fritt naturgummi och har en matt finish på ytan. Sulan är greppvänlig, tån lätt kurvad och en reflexdetalj finns att hitta på baksidan på skona. Serien ”Våghals” är enfärgad medan ”Sjövild” har mönster som kan återhittas bland våra regnkläder från olika säsonger.

Vi har jobbat extra med detaljer som lyfter stövlarnas design snyggt; förutom att ytan på båda seriena är matt, har vi diskret placerat vår älg-logga på sidan om hälen, valt olika texturer på materialet och fäst vår klassiska Lindberg-logga på ett märke fram.

3620 Våghals Rubber Boot

Finns SS25 i färgerna Black, Blue och Rose. Storlekar 21-38.

3621 Sjövild Rubber boot

Finns SS25 i färgerna Grey, Blue och Flower. Storlekar 21-38.