FAQs | SUPERWEEKEND

Om du vill byta storlek eller ta bort en vara på din redan lagda order så är detta inte möjligt. Har du köpt fel storlek så kan du göra en ny beställning och returnera din vara när den kommer hem till dig
Om du vill ta bort hela ordern går detta bra, skicka då till hello@lindbergsweden.se så tidigt som möjligt så vi inte hinner skicka ordern.

Ligger den inte i inkorgen så ber vi dig att kolla skräpposten. Du kan även logga in på ditt kundkonto i vår webbshop med samma mejl som du använde vid orderläggningen för att se din order. Hittar du inte din order på mejl, kundkonto eller på Klarna har din order förmodligen inte gått igenom. Kontakta oss på hello@lindbergsweden.se om du är osäker.

Tyvärr går det inte att samfrakta flera ordrar. På grund av orderantalet som kommer in dessa dagar kan vi inte leta upp flera ordrar. Vi vill också se till att vi packar varje order i turordning för att det ska bli så rättvist som möjligt till alla kunder.

Hör av dig till oss så tidigt som möjligt om du misstänker att du har angivit fel adress eller telefonnummer. Vi måste hinna ändra detta innan ordern skickas från oss. Kontakta oss på hello@lindbergsweden.se

Beställning

Vi kan inte ändra din order i efterhand. Om du vill byta storlek eller ta bort en vara så är detta inte möjligt. Har du köpt fel storlek så kan du returnera din vara när den kommer hem till dig och göra en ny beställning. Du har full returrätt på ditt köp under 14 dagar. Se vår frakt och retursida för att veta mer.

Vid ordervärde under 700 kr tillkommer en fraktkostnad om 79 kr.
Vid val av delbetalningslösningar via Klarna tillkommer avgifter som hanteras av Klarna.

Ja, vi levererar till Finland, Danmark och Tyskland.

Betalsätt

Kontokort (VISA, Mastercard) samt Klarnas betallösningar ”Betala senare med Klarna”, ”Betala nu med Klarna” och ”Finansiera med Klarna”. Det finns även Apple Pay och Google Pay som möjlighet i kassan.

Har Du inte fått din faktura så beror det kanske på att mejlet med faktura hamnat i din spam-post eller att felaktig e-postadress angivets.
Mejla (info@lindbergsweden.se) eller ring oss omgående (telefon 0271-21500) så får vi skicka om den.

Du betalar när Du lägger din order på vår webshop och får från Klarna informationen när den är betald.

Då Du betalar dina varor direkt vid orderläggning så tillkommer ingen fakturaavgift.

Väljer Du betalsättet ”Finansiera med Klarna” finns möjlighet till delbetalningar. Notera att detta medför extra avgift som hanteras av Klarna.

Leveranser

Vi använder oss av PostNord för leveranser och skickar med deras tjänser MyPack och när möjlighet tillåts Varubrev.

Normalt 1-4 dagar efter att paketet lämnat vårt lager så finns det hos PostNords utlämningsställe eller i din brevlåda.
Under perioder med högt ordertryck t. ex. vid "SUPERWEEKEND" beräknas leveranstiden vara 2 dagar upp till 4 veckor.

Beställer Du före kl 12.00 kan vi normalt skicka samma dag och då kan, om PostNords möjligheter tillåter,
din leverans finnas på utlämningsstället nästa vardag.

När leverans skickats från oss finns ett fraktsedelsnummer som kan sökas via PostNords söktjänst.
Ett mejl om fraktsedelsnummer skickas så snart din order blivit packad och klar.

Ja, Du kan välja ”Hämta i butik, Edsbyn” om Du har möjlighet att besöka oss. Våra öppettider är:
Mån-Torsdag kl 08.30-16.30
Fredag kl 08.30-14.30.

Du får ett mejl när vi har packat dina varor och de är redo att hämtas.


Under Juli månad håller vi stängt och denna funktion går inte att välja.

Rabatter

Du hittar våra priser och erbjudanden direkt på vår webbshop. Följer du oss via nyhetsbrev får Du tillgång till speciella rabattkoder att använda vid köp. Även via våra sociala konton delas ibland rabattkoder ut så följ oss för en bra affär.

Har Du handlat en vara till rabatterat pris och vill byta storlek så finns möjlighet att göra det under 14 dagar. Vill Du byta till annan produkt så får Du lägga ny order på den nya produkten och returnera den produkt Du inte önskade för återbetalning.
Återbetalningen sköts av Klarna och tar normalt ca 5 dagar.
Kolla gärna på vår retursida här

Följ oss genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, och/eller följ oss på social medier (Instagram och Facebook) @lindbergsweden.

Du anger rabattkod i kundkorgen för att rabatten skall dras på priset.

Returer

Du kan använda dig av bifogad returfraktsedel och lämna in paketet till närmast PostNord serviceställe. Användandet av vår returfraktsedel är förknippat med en avgift om 79 kr. Anser Du att retur kan göras på annat sätt till lägre pris så är du välkommen att själv ombesörja returen. Du skickar den då till Lindberg AB, Spelmansvägen 20, 828 30 Edsbyn. Var noga med att ange ditt ordernummer så vi vet hur vi skall komma i kontakt med dig.

Mejla (info@lindbergsweden.se) eller ring oss omgående (telefon 0271-21500) så får vi skicka om den.

Använder Du vår returfraktsedel kostar det 79 kr.

Ja, Du har öppet köp på din order under 14 dagar. Lättast är att lägga en ny beställning på vår webshop och göra en retur på den vara Du inte önskar.

Har Du köpt varan hos någon av våra återförsäljare måste reklamationen gå via inköpsstället. Har Du köpt din vara här på vår webshop så skickar Du ett mejl med bild på reklamationen och information om din order (ordernummer) till johanna@lindbergsweden.se.

Vid byte av storlek så skickar vi normalt ut en ny vara samma dag eller dagen efter att vi mottagit returen. Normalt alltså ca 2-5 dagar från det att Du skickat in din retur.

Vid kollektionsläpp och vår årliga superweekend kan det bli längre hantering av returer.

Ja, Du har 14 dagars ångerrätt under förutsättning att varan inte använts så gäller full returrätt om Du ändrat dig under denna tiden.

Övrigt

Välj storlek utefter ditt barns längd. Mer information och storlekstabeller hittar Du under storleksguide

Nej, vi har tyvärr ingen butik. Men vi har återförsäljare i hela Sverige om ni vill in i en butik för att prova våra varor.

Längst ner på sidan kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan även välja att bli det när du lägger en beställning.

Ja, Du får gärna visa Lindbergs produkter på sociala medier. Tagga oss med @lindbergsweden och #lindbergsweden.

Om Du har ett officiellt konto och vill samarbeta med oss så kan Du skicka din ansökan med information om ditt konto till emma@lindbergsweden.se