Vår/Sommar 2025

Kollektion SS25

Vi har många roliga nyheter som lanseras under våren och sommaren 2025. Några av artiklarna i katalogen släpps under hösten 2024, så det kan finnas en del serier som ni inte hunnit upptäcka än. Här nedan listas samtliga nyheter för SS25 så ni får en lätt överblick på vad som komma skall.
_____________________

Regnserierna ”Vattholma” och ”Lekhyttan” har fått nya, fina mönster.
* * *
Regnjackan ”Vestby” är en helt ny artikel. En fodrad regnjacka med täckt dragkedja fram och fickor på sidan. Kommer i tre färger och finns i storlekarna 100-170 cl.
* * *
Skalserien ”Lingbo” har en ny färg; Rouge.
* * *
Skalserien ”Drammen” är en helt ny artikel. En ultrafunktionell serie med extra hög vattenpelare på 15000 mm och bra andningsförmåga. Materialet har en lätt struktur i sig och är mjukt och stretchigt. Finns även för dam och herr :).
* * *
Hybridjackan ”Mac” kommer i två nya färger; Navy och Dusty Mauve.
* * *
Pileserien ”Ramund” utökas med babyoveraller under våren 2025. Jackan släpps för första gången under hösten 2024.
* * *
”Powerpro”-serien kommer i två nya färger; Dry Rose och Dark Teal.
* * *
Magiska vantar har utökats med en ny serie som heter ”Multi”. En randig, flerfärgad tum- och fingervante i akryl. Säljs i 2-pack.
* * *
Alla bad- och solskyddskläder har nya mönster och färger. Notera att hela kategorin är CE-märkt och har ett material med solskyddsfaktor 50+.
* * *
Solhatten och kepsen ”Blake” har återinförts till sortiementet p g a önskemål från några av er återförsäljare. En trogen serie i peachad yta och mjukt, lättsamt tyg med solskyddsfaktor 30+.
* * *
”Prime Active Sneakers” är en vattentät, superlätt sko med riktigt bra dämpning och har ett extra slitstarkt material på tåpartiet för att klara slitage på bästa sätt.
* * *
Gummistövlarna ”Våghals” och ”Sjövild” är två spännande nyheter tillverkade i 100% PVC-fritt naturgummi, har en greppvänlig sula, reflexdetalj bak och snygga designelement.
_____________________

Videolänk till kollektionspresentation SS25, se här
Länk till PDF-katalogen för SS25, se här
Länk till Excel-beställningsformulär SS25, se här

Notera att sista datum för att lägga en ”för-order” är satt till 14 juni.
Mejla din order till Christina på christina@lindbergsweden.se