Den årliga lagerrensningen

SUPERWEEKEND
Öppnar onsdag kl 10:00

12

DAYS

12

HOURS

12

MINUTES

12

SECONDS

Information

LÅNG LEVERANSTID:
Leveranstiden beror på antalet ordrar vi får in. Det kan ta alltifrån 2 arbetsdagar till några veckor.
Vi jobbar extra hårt under denna period för att du ska få din order så snabbt som möjligt.

RECENSERA OCH VINN:
Kom ihåg att skriva en recension efter du fått hem ditt köp.
Varje månad tävlar vi ut ett presentkort på 500kr bland de som lämnat ett omdöme.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kan jag ändra min order? Lägga till eller ta bort?
Om du vill byta storlek eller ta bort en vara på din redan lagda order så är detta inte möjligt. Har du köpt fel storlek så kan du göra en ny beställning och returnera din vara när den kommer hem till digOm du vill ta bort hela ordern går detta bra, skicka då till hello@lindbergsweden.se så tidigt som möjligt så vi inte hinner skicka ordern.

Jag har inte fått orderbekräftelsen
Ligger den inte i inkorgen så ber vi dig att kolla skräpposten. Du kan även logga in på ditt kundkonto i vår webbshop med samma mejl som du använde vid orderläggningen för att se din order. Hittar du inte din order på mejl, kundkonto eller på Klarna har din order förmodligen inte gått igenom. Kontakta oss på hello@lindbergsweden.se om du är osäker.

Jag har lagt flera ordrar, kan ni samfrakta?
Tyvärr går det inte att samfrakta flera ordrar. På grund av orderantalet som kommer in dessa dagar kan vi inte leta upp flera ordrar. Vi vill också se till att vi packar varje order i turordning för att det ska bli så rättvist som möjligt till alla kunder.

Jag har angivit fel adress/telefonnummer på min order
Hör av dig till oss så tidigt som möjligt om du misstänker att du har angivit fel adress eller telefonnummer. Vi måste hinna ändra detta innan ordern skickas från oss. Kontakta oss på hello@lindbergsweden.se

Arctic Snow Boot

Under Superweekend kommer du få 30% rabatt på
"Arctic Snow Boot, High" och "Arctic Snow Boot, Mid"

Arctic är en varm, funktionell vintersko med foder i ullmix som klarar riktigt kalla grader. Den är vattentät, slittålig och har ett längre, stadig skaft som är justerbar med kardborre. Skon har tålig yttersula med bra grepp, reflex och elastiska band på framsidan för att barnet enkelt ska kunna ta av/på sig den. Skorna har ett membran som gör dom vattentäta, det mäts i något som kallas "Dynamic Water Penetration", och uppnår till 15000 cycles. Yttersulan är tillverkad i TPR som är mjukt, slitstarkt och greppvänligt för att klara säsongens alla äventyr.

3600_0176_D7_2
3600_0176_D8_2